S ČÍM VÁM MOHU POMOCI?

Bude tomu bezmala 15 let co pomáhám klientům s emocionálními problémy, při hledání řešení v obtížných osobních a pracovních situacích, v sebepoznávání a zlepšování vztahů s blízkými. Konkrétně Vám ráda pomohu s pocity bázně či strachu, depresivními myšlenkami, nebo jinými negativními emocemi. Pocity prázdnoty, problémy ve vztazích, s alkoholem, drogami, příjmem potravy, destruktivním chováním, se sebedůvěrou nebo psychosomatickými symptomy potvrzenými Vaším lékařem.

Mám rozsáhlé a dlouhodobé zkušenosti ve svém oboru a jsem členkou British Association for Behavioural & Cognitive Psychotherapies (BABCP) a British Society of Clinical Hypnosis (BSCH) a respektuji etický kodex psychologické činnosti, který je podmíněn pravidelnou supervizí.

Kromě toho, mám odpovídající pojištění profesní odpovědnosti (tzv. Liability Insurance) a svým klientům také zaručuji diskrétnost a profesionalitu.

Mou psychologickou praxi najdete on-line (Zoom, Teams, Skype) a v centru Londýna pouhé dve minuty od stanice metra Chancery Lane naproti Black Sheep Cafe. 

CO MŮŽETE OČEKÁVAT OD PRVNÍHO SEZENÍ?

Prodiskutujeme Váš problém, zjistíme jeho původ a jak ovlivňuje Vaše emoce a chování dnes, také projednáme strategii a předpokládanou délku terapie.

Pokud máte zájem se domluvit na konzultaci zavolejte, nebo me zkontaktujte prostřednictvím e-mailu.

HODNOCENÍ OD ČESKÝCH KLIENTŮ

“Nikdy bych si nemyslela, že mi stane situace, kdy budu muset vyhledat pomoc manželského poradce. Bohužel nás život sám někdy překvapí, a je dobře, když najdete někoho, kdo vám oběma poradí a pomůže. Tou osobou byla p. Jana Sheena, která nás vždy ráda vyslechla a snažila se naši situaci řešit. Bylo tedy na nás, jestli budeme s paní Janou spolupracovat. Mě osobně pomohla hypnoterapie, po které jsem se cítila lepe. Díky její práci s námi se p. Janě podařilo náš vztah zlepšit a doufám, ze to bude tak i nadále.”
S. H.
“S Janou jsem měl dohromady 10 sezení, ve kterých mi pomohla odstranit pocit strachu ve společenských situacích. Naučil jsem se nezávisle pracovat s technikami CBT a také klinické hypnózy, které používám do současné doby. Kombinace obou terapii mi velmi vyhovovala, jelikož jsem měl možnost pracovat na mých myšlenkách a postojích z několika úhlů pohledu. Díky terapii s Janou jsem vice sebevědomý ve společenských situacích a cítím se také více vyrovnaný na pracovišti.”
Petr, severní Londýn